joi, 18 august 2016

La sfârșit a fost Fulgerul/ Altă poveste cu Ion și Maria

Ion era o persoană răbdatoare. El știa cum să se bucure de viață și de prieteniile frumoase iar acesta intotdeauna renăștea la răsăritul Soarelui îmbăiat de lumină.
A descoperit devreme că împlinirea e regasită în aventură așa că a pornit. Drumul spre vindecare începea prin realizarea influenței personale asupra timpului, al cărui destin îi era stăpân iar prin atingerea stării de detașare devenea observator al poveștilor puse în scenă de către marele Univers. Observatorul atingea prin prezența sa Totalitatea cu însăși degetul mic de la piciorul drept. Renunțând la condiționările exterioare, Ion înțelegea și înflorea ca o entitate unică așa cum a fost din toate timpurile. Suferința îl făcea să înțeleagă direcția spre care trebuie să pășească ca să ajungă la cunoașterea autentică și odata ce ajunse să se cunoască pe Sine, realitatea îi oglindea această stare și îi aduse în cale perechea.
Ion și Maria se contopesc Acum într-o frumoasă îmbrățișare de îndrăgostiți și astfel se ajunge la transcenderea iluziei printr-o fuziune ce nu are sfârșit în necunoscutul Universului.
                                                                                                                             
Și la sfarșit,
                                                                       Fulgerul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu